Om mig

Atle Hedvard (f. 1967) er mesterbehandler og medstifter af ManuVision. Han har arbejdet som behandler siden 1998 og undervist siden 2005. Over tid har han udviklet en særlig kropsterapeutisk variant med fokus på det indre barn. Atle holder fortsat kurser for kolleger i Indre Barn-terapi.


Biografi

Jeg er i dag det, vi kalder mesterbehandler med mere end 20 års erfaring i terapeutisk kropsbehandling og har over ti års erfaring som underviser i behandling med indre barn-arbejde. I dag holder jeg fortsat kurser om det.

Men først vil jeg fortælle dig om min historie. Jeg lærte at læse et menneske. Jeg lærte at formidle.

Op gennem 20´erne gik jeg i en del terapi. Det var ganske enkelt nødvendigt med det liv, jeg havde haft.

Jeg fik meget indsigt og blev meget klog på mig selv efterhånden. Stor indsigt i mine problematikker og bla bla bla.... Det ændrede bare ikke noget.

Indsigt gør det simpelthen ikke alene. Går jeg til min bilmekaniker er jeg heller ikke tilfreds med indsigt i, hvorfor den ikke virker. Den skal laves.

I tyverne tog jeg en uddannelse som klovn og mimer på The Commedia School i København. Jeg nulrede rundt med klovnearbejdet en tid. En dag fik jeg en røvfuld af nogle rockere i byen, hvilket gav det plads til eftertanke. Klovnetiden var overstået. Jeg ringede til Ole Hartung ( nu Ole Kaare føli) og søgte ind på hans og hans søn Bengt Andersen allerførste hold og kom ind. Det var kun Ole og Bent, der underviste dengang, det hed B.S.D.S. Jeg tog godt ved lære og spurgte Ole om så mange vanskeligheder ved at behandle, at han en dag sagde til mig.

"Kære Atle. Hvis det jeg har lært dig ikke rækker, så må du finde på noget selv."

Det var som om, han gav mig stafetten. Ole gav mig mit eget liv tilbage i mine egne hænder. Nikkede anerkendende til mig.

"Du har gudsbenådet hænder Atle. Jeg har sagt det til dig før."

Og så gik Ole videre med undervisningen. Det er måske det vigtigste noget menneske nogensinde har sagt til mig. Jeg blev ejer af mit eget potentiale og måtte herfra selv pakke mig ud. Senere var jeg medgrundlægger af ManuVision Kropsbehandleruddannelsen, og jeg har undervist siden 2005 og indtil nu.

"Atle evner at finde brugbare værktøjer til den enkelte. Han har udviklet en kropsterapeutisk variant af Indre Barn terapi og mestrer at skabe en god og kærlig relation til det indre barn, så vandene skilles og du får lov at være voksen og den "lille" får lov at være barn. Atle vil udfordre din opfattelse af dig selv, dine medmennesker og din situation. Med sin unikke tilgang til vanemæssige reaktioner, kan han støtte dig i en dybere forståelse af dig selv.
- Filip Rankenberg, ManuVision Partner.

Atle er uddannet kropsterapeut (1998) og Klovn & Mimer fra The Commedian School (1993). Han er far til 3 piger.