Hvem er jeg

Atle Hedvard (f. 1967) er mesterbehandler og medstifter af ManuVision. Han har arbejdet som behandler siden 1998 og undervist siden 2005. Over tid har han udviklet en særlig kropsterapeutisk variant med fokus på det indre barn. Atle holder fortsat kurser for kolleger i Indre Barn-terapi.


Biografi

Jeg er i dag det, vi kalder mesterbehandler med mere end 20 års erfaring i terapeutisk kropsbehandling og har over ti års erfaring som underviser i behandling med indre barn-arbejde. I dag holder jeg dybtgående kurser i IndreBarn terapi.

Men først vil jeg fortælle dig om min historie. Jeg lærte at læse et menneske. Jeg lærte at formidle.

Min lære proces startede da jeg efter mine forældres skilsmisse flyttede til J ylland med min Far. Udover hans vanvittige ide med at købe en kvæggård, blev det til en et vindue til en form for mesterlære. Min far er forstkandidat, skov og jordbrug. Og Jungiansk uddannet drømmetyder ( Analytisk Psykolog ) og meget bredt orienteret i metafysikken.

Der var ikke mange at tale med på landet så dagene gik med dyb interaktion i diverse  emner.
Drømme, arketyper, spiritisme, reinkarnation, ånder, spøgelser, diverse religioners syn på verden,  En lang og gensidig udvikling. 
En form for mesterlære der varede til op i 30` erne hvor IndreBarn krystalliserede sig for mig.

Op gennem 20´erne gik jeg i en del terapi. Det var ganske enkelt nødvendigt med det liv, jeg havde haft.

Jeg fik meget indsigt og blev meget klog på mig selv efterhånden. Stor indsigt i mine problematikker og bla bla bla..-- Men. Det ændrede bare ikke noget. Mit liv blev ikke bedre.

Indsigt gør det simpelthen ikke alene. Går jeg til min bilmekaniker er jeg heller ikke tilfreds med indsigt om, hvorfor den ikke virker. Den skal laves.

I tyverne tog jeg en uddannelse som klovn og mimer på The Commedia School i København. Jeg arbejdede intenst med klovnearbejdet nogle år. En aften blev jeg overfaldet af nogle rockere i byen, med kraftig hjernerystelse, hvilket gav det plads til eftertanke. Klovnetiden var overstået. Jeg ringede til Ole Hartung ( nu Ole Kaare føli) og søgte ind på hans og hans søn Bengt Valenttino Andersen allerførste hold og kom ind. Det var kun Ole Kaare Føli og Bent Valentino Andersen, der underviste på 
Body Self Developments System eller Body-SDS, Som det er forkortet til i dag.

Jeg tog godt ved lære og havde klienter allerede fra et halvt år inde i uddannelsen.
Hver gang jeg havde en vanskelig opgave gik jeg til ole og fik svar. Vi havde supervisionklienter. Mine spørgsmål blev naturligvis mere og mere specifikke, vanskelige og suptile.
En dag stoppede Ole mig og Sagde.

"Kære Atle. Hvis det jeg har lært dig ikke rækker, så må du finde på noget selv."
"Jeg har heller ikke lært alt af min mester" (Hans far Erlend hartung)
"
Du har gudsbenådet hænder Atle. Jeg har sagt det til dig før."

Det var som om, han gav mig stafetten.
Ole gav mig mit eget liv tilbage i mine egne hænder. Ole nikkede anerkendende til mig. 
Min læretid hos Ole var slut.

Og så gik Ole videre. Det er måske det vigtigste noget menneske nogensinde har sagt til mig. Jeg blev ejer af mit eget potentiale og måtte herfra selv pakke mig ud. Senere var jeg medgrundlægger af ManuVision Kropsbehandleruddannelsen.
Jeg har undervist siden 2005.

"Atle evner at finde brugbare værktøjer til den enkelte. Han har udviklet en kropsterapeutisk variant af Indre Barn terapi og mestrer at skabe en god og kærlig relation til det indre barn, så vandene skilles og du får lov at være voksen og den "lille" får lov at være barn. Atle vil udfordre din opfattelse af dig selv, dine medmennesker og din situation. Med sin unikke tilgang til vanemæssige reaktioner, kan han støtte dig i en dybere forståelse af dig selv.
- Filip Rankenberg, ManuVision Partner.

Atle er uddannet kropsterapeut (1998) og Klovn & Mimer fra The Commedian School (1993). Han er far til 3 piger.