IndreBarn Terapi

Mit speciale i dag - IndreBarn forløsning

Når vi søger en behandler, er det, fordi vi har noget, der ikke fungerer i vores liv, - vi har ondt - fysisk / psykisk eller i kombination. 

Oftest ---- NOGET IRRATIONELT ---- noget, der blokerer "vores gode" liv.

Fysisk / følelsesmæssigt

Ofte har det Indre Barn (herfra kaldet "IB") en alvorlig finger med i spillet, både når det gælder det fysiske og det psykiske.

Hvad er Indre Barn - IB-behandling?

Hvordan arbejder jeg?

Du kommer ind i behandlerlokalet, og vi tager en snak om, hvad du gerne vil have ændret i dit liv, fysisk såvel som psykisk. Du lægger dig op på briksen, og jeg begynder at behandle dig - fysisk massage. Jeg mærker dine spændinger i ben, arme, nakke, mave og danner mig et overblik over, hvordan dit spændingsmønster ser ud.

Herunder vil jeg male et billede af, hvordan en behandling foregår hos mig og fortælle lidt om mit arbejde med afklaringsteknikker i forhold til IndreBarn terapi.

Især lægger jeg mærke til, hvor du giver lyd som en voksen, og hvor du giver lyd som et barn, evt panikker en smule, eller måske helt modsat - bare bliver helt stille og forsvinder ud af din krop.

Det bliver her helt tydeligt, at det er den voksne del af klienten, der har bestilt en behandling uden at spørge, om IB vil med.

Kroppen bliver lidt over-sensitiv nu. Alt gør ondt. Ofte mere ondt end rimeligt er, i forhold til hvor hårdt jeg rører/trykker. Det kan virke, som om den voksne har forladt lokalet, og det kun er IB, der ligger alene og bange tilbage på briksen. Jeg står nu med et forladt barn i en voksen krop. Er du nu sikker på, at det er godt, det du gør? Der er ikke noget, der går i stykker inden i mig, vel?

Børn (IB) skal altid have en voksen med hos lægen.

Jeg deler dit liv op i to kapitler. Før og efter 18 år. Før 18 år er IB's verden. Efter 18 er din verden.

Disse to verdener skal vi have helt adskilt - HELT.

Du er i dag ikke den lille dreng/pige, du var engang.

Der er to helt forskellige værdisæt i disse to forskellige verdener.

Barndom === Voksenliv

Luk øjnene - Kan du se den lille pige/dreng, du var engang-måske et foto du kan huske?

Det er dit Indre Barn.

Du vil nu mærke en masse følelser. Kunsten her er at blive klar over, at det, du mærker, er IB's følelser.

Følelserne skal sorteres. Er det dig, der bliver bange, når jeg trykker på dine ømme steder, eller er det den lille pige/dreng?

Jeg vil guide dig til at tage vare på den lille, og du fortæller mig, når den lille IB bliver bange under behandlingen, som nu er meget forsigtig, så du får alle detaljer med.

Det er her, de glemte minder dukker op. Gamle følelser, som IB har stået alene med i mange år.

Jeg arbejder nu med begge ting i kombination. Det fysiske og det psykiske. Der ligger altid noget gemt og glemt bag det, vi ser, tror, og oplever som problemet. Noget, som kroppen husker, IB husker. Var det synligt for os, havde vi jo selv løst problemet for længst.

Havde vi ikke?!

Gå til - Kontakt- for at bestille tid eller stille spørgsmål.
Eller ring / sms på 21 27 71 98 Atle Hedvard for at høre nærmere